ממרח שוקולד בריא ומזין שיכול להיות חלק ממערך הסנדוויצ׳ים לבית ספר
תחליף מוצלח לנוטלה התעשייתית!

הוראות הכנה

1 כוס חמאת אגוזי לוז
4 כפות קקאו איכותי מאוד (אפשר גם קקאו נא)
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית מעולה
1 כף שמן קוקוס (מכבישה קרה) מומס
3 כפות סוכר קוקוס או סוכר קנים – להמיס מראש
בערך 1/3 כוס מים – להוסיף לפי הצורך לקבלת מרקם רצוי
קורט מלח


את חמאת אגוזי הלוז אפשר להכין לבד או לקנות מוכנה (חשוב לוודא שברכיבים יש רק אגוזי לוז)
מערבבים את כל הרכיבים יחד ושומרים בצנצנת זכוכית שנסגרת היטב

קצת על אגוזי לוז

עשירים בסידן, מגנזיום, אשלגן
ומכילים נוגדי חימצון: ויטמין E ובטא קרוטן
לא מתחמצנים בקלות – יתרון!