עכשיו, כשהחום הגדול הגיע, חייבים איכשהו לקרר את עצמנו
שתי אופציות קלות להכנה (הכי חשוב) שיחסכו את צבעי המאכל, הסוכר וכל השאר

עזרים חיוניים:

תבנית ארטיקים רב פעמית (ללא BPA) או כוסות זכוכית או מגש קוביות קרח מסיליקון
מקלות עץ או מקלות קרטיב רב פעמיים

ארטיק אבטיח – הכי טעים ופשוט!

מצרכים:
4.5 כוסות של קוביות אבטיח
¾ כוס מים
¾ כוס מיץ תפוזים (אופציה)
1-2 כפיות דבש טבעי (אופציונלי, מעל גיל שנה, במקרה שהאבטיח לא מספיק מתוק)
הכנה:
להכניס הכל לבלנדר עד לקבלת מיץ אחיד
למלא בתבנית או בכוסות
ולהכניס למקפיא ללילה

מה הרווחנו? ליקופן, ויטמינים A ו C ואשלגן

ארטיק סגול מלא בנוגדי חמצון

מצרכים:
1 בננה – לקלף ולהקפיא
חופן פירות יער קפואים או 3-4 תמרים קצוצים
משמש יבש אורגני
מעט חלב שיבולת שועל/שקדים/אורז או נוזל קוקוס
הכנה:
להכניס לבלנדר את הבננה ופירות היער הקפואים
תוך כדי ערבול להוסיף מהחלב או הקוקוס עד לקבלת מרקם נוזלי-סמיך
למלא תבניות ארטיקים רב פעמיות או תבנית של קוביות קרח מסיליקון
ולהכניס למקפיא ללילה

שיהיה קיץ קריר וטעים! ☼